|
||||||
| Yardım ve Duyurular Sesli Chat Hakkında Yardım Alabilir ve Duyurularımızı Takip Edebilirsiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üye
|
Evet Arkadaşlar, çoğumuz forumu bilmediginden dolayı konu paylaşımı yada yorum yazamıyorlar haliyle. Ama tabi forum basittir kullanım açısından veya konu açma konu paylaşımı yapma açısından basittir zor değildir. Tabi bilmediginizden dolayı zorlanıyorsunuz ama sonuçta bizlerde doğdumuzda ögrenmedik...
Evet Arkadaşlar, normalde mesela üye olmak istiyorsunuz ama üye olamıyorum nereden olacagım diye aklınızda soru işareti oluyor aşağıdaki resim'de KAYIT OL butonu var sitemizdede mevcut sol üst kısımda o buton ona tıkladıgınız zaman kayıt olma ekranı gelicek yani üye olma kısmı. Oraya gerekli bilgileri girerek KAYIT (Üye) olabilirsiniz ve olduktan sonra konu paylaşımı yapabilir, açılan konulara yorum yapabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] Üye olduktan sonra sıra konu açmaya geliyor haliyle yada forumda hoşunuza giden bir konuya yorum yapmak istiyorsunuz ama nasıl yapacagım diyorsunuz tabi içinizden. Onuda resimli olarak sizler zorlanmayın diyerek resimli anlatarak gösterecegim. Şimdi alttaki resimimizde kategori var. Mesela bu kategorilerin isimleri neler? Aşk ve Sevgi, Resimlerle Şiirler forumda zaten bunlara benzer bir çok kategori mevcut. Siz mesela ilgi alanınızda olan veya o kategoriyle ilgili elinizde paylaşım vardır oraya girip konu açabilirsiniz. Mesela kategori diyorsun Raiden ama nedir bu kategori diyorsanız aşağıdaki resimde gösterdim kategorileri. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] O Kategorilerin üstüne tıkladıgımızda bizim karşımıza kategorinin iç kısmı gelicek yani konuların oldugu sayfa gelicek karşımıza ve orada sol üst kısımda KONU AÇ butonu vardır. O butona tıkladıgımızda karşımıza yeni bir sayfa daha açılır ve orada ilk kutuya KONU BAŞLIGIMIZI ve Alt kutuyada KONU İÇERİGİNİ yazıp KONU AÇ butonuna tıkladıgımızda konumuz açılır ve insanlarla açmış oldugumuz konuyu paylaşabiliriz. Peki nasıl resim yok mu Raiden derseniz resimde var. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] Burada görmüş oldugunuz üst kısımdaki resimde KONU EKLE butonu var ona tıkladıgımız zaman yeni konular açabilir mesela konu açmak istediginizde o butona yani KONU EKLE'ye bastıgınızda yeni konu açabilirsiniz yani yeni konu derken konu açabilirsiniz forumda. Sonrasında tabi KONU EKLE butonuna bastıkdan sonra karşınıza yeni bir sayfa gelicek bu sayfa ne derseniz o sayfada sizin KONU BAŞLIGI Ve Konu İçerigini Gireceginiz sayfa. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] Bu Şekildede konunuzu açabilir ve alttaki resimdede KONU AÇ Butonunu gösterdim orayada tıklayarak konunuzu rahatlıkla açabilir ve insanlarla paylaşabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] Konu Aç'a tıkladıkdan sonra konunuzu açabilirsiniz. Peki ben açılan konulara yorum yapmak istiyorum ama nasıl yapacagım diye aklınızda o konuyla ilgilide soru işareti var ise oda aşağıdaki resimde gösterdim o şekildede bakıp yapabilirsiniz veyahut kullanıcılar tarafından açılan konulara tıkladıgınız zaman en aşağıda mesaj yazma kısmı var oraya konuyla ilgili düşüncelerinizi, yorumlarınızı atabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] Evet arkadaşlar SesliChat Forum sayfamızada bu şekilde konu açabilir, yorumlarınızı yazabilir ve sorunsuz bi şekildede resimlere bakarak anlatıma bakarakda üye olabilirsiniz. Forumumuza vakit geçirebilir, açmış oldugunuz konuları gerek kayıt kullanıcılara gerek forumumuzu takip eden misafirlere okutabilirsiniz. Takıldığınız bir yer olursa Sesli Görüntülü Sohbet panelimizden beni bulup'da sorabilirsiniz. ![]() Kanadımı kırdılar uçamadım anne
Savaşa soktular koşturdum Kalbini açamayan herkesin aklına Eğriyi doğruyu ben soktum Sonbaharda dökülen yapraktım İlkbaharda geri geldim ben Aileme dostuma selamlar olsun Yağmur sonrası güneşim ben... Konu Raiden tarafından (14/06/2011 Saat 04:20 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|