|
||||||
| Şiirler, Güzel Sözler ve Hikayeler Her konuda ki şiir paylaşımlarınızı burda yapabilirsiniz &Birbirinden güzel, özlü sözler için bu bölümümüzü ziyaret ediniz.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üye
|
Dinleyenler bilirler Engin Nurşani şarkılarını. O kadar içten okuyor ki şarkıları hani bu tür türküleri sevmeyen bile açar dinler o şekil yani. Engin Nurşani’nin bütün parçaları hep slow yavaş parçalar, hep şarkılarda bir yerlere gönderimler var hep isyan bir nevi ve dertli. Engin Nurşani parçalarını dinlemeyenlere tavsiye derim dinlemelerini.
Mesela hangi şarkıları derseniz; Sen nefsine köle oldun , Mutlumusun, Ağlama gelem gelem gibi şarkıları bir çok sevilenleri tarafından dinlenmekte ne kadar fazla televizyon ekranlarında görmesek Engin Nurşani’yi kendi halinde şarkılarını söyleyen sevdiklerine ileten bir kişi. Genelde zaten Türkücüleri pek televizyon karşısında göremeyiz haliyle Engin Nurşani’de onlardan birtanesi. Ama Engin Nurşani parçalarını dinlemenizi tavsiye ederim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] ![]() Kanadımı kırdılar uçamadım anne
Savaşa soktular koşturdum Kalbini açamayan herkesin aklına Eğriyi doğruyu ben soktum Sonbaharda dökülen yapraktım İlkbaharda geri geldim ben Aileme dostuma selamlar olsun Yağmur sonrası güneşim ben... |
|
|
|