Go Back   SesliChat.COM > Duygusallık ve Aşk > Şiirler, Güzel Sözler ve Hikayeler
Engin Nurşani Şarkıları Engin Nurşani Şarkıları

Şiirler, Güzel Sözler ve Hikayeler Her konuda ki şiir paylaşımlarınızı burda yapabilirsiniz &Birbirinden güzel, özlü sözler için bu bölümümüzü ziyaret ediniz..

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25/06/2011, 13:45   #1 (permalink)
Üye
Raiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Raiden - İCQ üzeri Mesaj gönder Raiden - MSN üzeri Mesaj gönder Raiden - YAHOO üzeri Mesaj gönder Raiden isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Engin Nurşani Şarkıları

Dinleyenler bilirler Engin Nurşani şarkılarını. O kadar içten okuyor ki şarkıları hani bu tür türküleri sevmeyen bile açar dinler o şekil yani. Engin Nurşani’nin bütün parçaları hep slow yavaş parçalar, hep şarkılarda bir yerlere gönderimler var hep isyan bir nevi ve dertli. Engin Nurşani parçalarını dinlemeyenlere tavsiye derim dinlemelerini.

Mesela hangi şarkıları derseniz; Sen nefsine köle oldun , Mutlumusun, Ağlama gelem gelem gibi şarkıları bir çok sevilenleri tarafından dinlenmekte ne kadar fazla televizyon ekranlarında görmesek Engin Nurşani’yi kendi halinde şarkılarını söyleyen sevdiklerine ileten bir kişi. Genelde zaten Türkücüleri pek televizyon karşısında göremeyiz haliyle Engin Nurşani’de onlardan birtanesi. Ama Engin Nurşani parçalarını dinlemenizi tavsiye ederim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...]
Üyenin İmzası
Kanadımı kırdılar uçamadım anne
Savaşa soktular koşturdum
Kalbini açamayan herkesin aklına
Eğriyi doğruyu ben soktum
Sonbaharda dökülen yapraktım
İlkbaharda geri geldim ben
Aileme dostuma selamlar olsun
Yağmur sonrası güneşim ben...

Raiden isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!Stumbleupon!Google!Facebook!
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil