|
||||||
| SesliChat Cafe Burada hertürlü konuları konuşabilirsiniz.. (Saygı ve sevgi çerçevesinde..) |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 (permalink) |
|
Üye
|
guest1001*: SORUNLAR ODAMIZDA HER TÜRLÜ DÝLEK ÖNERÝ VE ÞÝKAYETLERÝNÝZÝ BÝLDÝREBÝLÝR ÇÖZÜM ARAYABÝLÝRSÝNÝZ
abi siz asmissiniz ya site sorunlarini cözdünüzde her türlü dilek ve sorunlarami el attiniz ![]() ![]() ![]() abi ya benim bir dilegim var uzaya gitmek istiyorum nasil bir cagre bulacaksiniz birde bir arkadasin sorunu var :S evden atiliyor bir kalacak yer bulsaniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Üye
|
semihh: NeVrA: asisevda doðum günün kutlu olsun mutlu senelere arkadaþýmarkadaþým
![]() buda moda oldu birilerinin dogum gunu genellerde kutlaniyor![]() ![]() herkesin bilmesimi gerekiyor bence bu göstermeliktir... kutluyacaksan git odasina odasinda kutla :d ne genelle kutlatiyorsun ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Üye
|
muhtar: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...]
abi kuslarin kafesden kaciyor.... yakala yakala abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Üye
|
Srn-SaKLýMDaSýN: Mutsuzum> Keyýfsýzým>Arkadasým Yok> DOst Arýyorum>EylenMek ýstýoruM> Sohbet Ve EYlenMek ýstýyoruM Dýyorsanýz w w w. S e s L i C h a t . c o m tam Adresý Bu lýnký Facebook tan Ve M s n Adresýnýzdan Arkadaslarýnýzla Paylasmanýz Yetýcektýr> Hos SohbertlEr Dýlerým
abi bu ne ya sanki gazete ilani gibi... birde cümleyi düzgün kura bilsek :S hem arkadasiniz dostunuzmu yok diyorsunuz sonra facebookta ve msnde arkadaslarinizla paylasin diyorsunuz linki :S ![]() ![]() ![]() ![]() celiskili degilmi :S ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Üye
|
ArTiSsSs: Ýzdivacda büyük kampanya 2012 ye damga vuracak kampanya eskisini getir yenisini götür PEÞÝN FÝYATINA 12 TAKSÝK HEMDE
abi eskisini getir yenisini götür bu anlasilmadi ![]() ![]() ![]() neyin eskisini getirip yenisini götürüyor![]() ![]() sakin benim düsündüm olmasin![]() ![]() ![]() ![]() ama ama birde taksitle izdivacta taksite baglanan beyler ve bayanlarmi var???? düsündürücü ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Üye
|
muhtar: sevgililer gunu nedenýyle sitemizde görev fiyatlarýnda damping uygulanmaktadýr görev almak isteyenler baþvuru odasýna plss
![]() ![]() abi üretim fiyati ne kadarki damping uygulamasi yapiyorsun ![]() ![]() ![]() damping kelimesinin türkcesi yokmuydu abi ya cokmu uzun geldi türkce aciklamasi ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Üye
|
Srn-SaKLýmDaSýN: KoreL__ Ile ýzdývac Sunumu basLamýstýr... Ewlý DeýLým bosandým Erkek Arkadas Arýorum DIsarý soguk Isýnmak ýstýorum Dýyenler Izdývaca gelebýlýrler.
:S erkeklerde kalorifermi varmiski soguktan isitiyorlarmis :S ![]() ![]() ![]() niye sadece evlenip bosananlara karsimi bekarlarda var eee onlar ne olacak kim isitacak onlari yazik üzüldüm simdi ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Üye
|
Gg-DeLii: Dogum gunun kutlu olsun irem nice mutlu yillar dileriz ailen ve sevdiklerinle birlikte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...]GIRGIRNa odasi
dogum günü odasi acmissiniz nedir bu genel meraki anlamadimki![]() ![]() ![]() hem özellinizde var herkesin dogum gününü herkes bilmek zorundami:S görmemisin geneli olmus durmadan atmis ![]() ![]() kusura bakmayinda hemde büyük animasyonlarla:S azcik saygi diyorum ![]() ![]() ![]() |
|
|
|