|
||||||
| Program Download Programları resimlerle anlatarak paylaşımlarda bulunabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üye
|
Rarlab geliştiricileri, dosya türüne göre sıkıştırılmış dosyaları açmada yüzde 30'a kadar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...]
hız artışı vaadediyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] açma optimizasyonlarının yanında WinRAR'daki diğer bir yenilik ise UDF biçimi desteği. Bu sayede birçok ISO ve Blu-Ray imaj dosyalarını açmak mümkün hale geliyor. PAROLALARINIZI SAKLAYABİLİYORSUNUZ WinRAR 4.0'da bulunan diğer yeni bir özellik ise parola yöneticisi. Bu özellik sayesinde sık kullandığınız parolaları saklayabiliyorsunuz. CTRL+P klavye kısayolu ise varsayılan bir parola ayarlamanıza izin veriyor. Ancak parolaların şifrelenmeden saklandığına ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...]'nizi kullanan kişilerin bunlara erişebileceğine dikkat etmeniz gerekiyor. Bu yeniliklerin yanında yeni WinRAR, kullandığınız dosya sisteminin FAT veya FAT32 olduğunu algılıyor ve buna göre otomatik olarak 4GB'dan 1 bayt küçük arşivler oluşturuyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] ![]() Kanadımı kırdılar uçamadım anne
Savaşa soktular koşturdum Kalbini açamayan herkesin aklına Eğriyi doğruyu ben soktum Sonbaharda dökülen yapraktım İlkbaharda geri geldim ben Aileme dostuma selamlar olsun Yağmur sonrası güneşim ben... |
|
|
|