|
||||||
| İtiraf Ediyorum! itiraf edin rahatlayın, başkalarının itiraflarını okuyun, insanın iç dünyasına seyahat edin.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#3 (permalink) |
|
Co-Administrator
|
canıkom pısırıksın anlasılan. yapsana bi itiraf : )))))
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] Atesle Oynayan Ya Elini Yakar, Ya da Kendini .. Her Hakkim Saklidir® |l|lllll|lll||ll||lll ³³¹°²¹³ °¹³¹²³
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Co-Administrator
|
tamam. itiraf ediyorum .
adım enes diyodum ya. kandırıyodum hepinizi. ))) adım Enis ![]() oldumu ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] Atesle Oynayan Ya Elini Yakar, Ya da Kendini .. Her Hakkim Saklidir® |l|lllll|lll||ll||lll ³³¹°²¹³ °¹³¹²³
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Co-Administrator
|
hep bu günü bekliyodum ben. biri böyle bi konu açsada söylesem diye .
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...] Atesle Oynayan Ya Elini Yakar, Ya da Kendini .. Her Hakkim Saklidir® |l|lllll|lll||ll||lll ³³¹°²¹³ °¹³¹²³
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Co-Administrator
|
olur. CV doldur. muhasebeye bırak . değerlendirmeye alalım .
![]()
|
|
|
|