Go Back   SesliChat.COM > SesliChat Yönetim > Forum Kuralları > İstek, Öneri ve Şikayetler
slm slm

İstek, Öneri ve Şikayetler İstek, Öneri ve Şikayetlerinizi Bizlerle Paylaşabilirsiniz.

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04/04/2011, 14:56   #1 (permalink)
Üye
Standart slm

dün seni seviyorum nıcklı görevli atttı bugünde by_dly_44 veya bu nıce yakın bi nıck sonu kesinlikle 44 olan nıck beni attı önce hakaret etti sonra sisitem dışına attı olmazki herkese sisistem dışına atma yetkisi verilmiş şuan giremiyorum siteye
sonunolurum isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!Stumbleupon!Google!Facebook!
Alt 16/02/2012, 11:25   #2 (permalink)
Üye
Standart Cevap: slm

Küfür eden Hakaret Eden Arese İp ban yiyen biz adam Sirf ßéni ßanLatmak icin yaLvariyor adminLéré AdaLet budur arkadas . . . !

Yani İşte bu kadar tutuyor bana msn adres cep tel veriyor erkeksen ara diyor ban yiyecek kim benmi o mu :S ; Adaminda Nicki Arese Bén VaDaa . . .
Üyenin İmzası
VaDaa - Nickim Moruq ßéni ßanLadiLAr ßiside Yapmadim Arese sirf beni banLatmak icin Hérseyi yapiyor Yanii derdi ne çözemedim Küfür eden Hakaret eden ip ban yiyen biz - AdaLet budur arkadas <3
VaDaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!Stumbleupon!Google!Facebook!
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
slm

Seçenekler
Stil