Go Back   SesliChat.COM > SesliChat Yönetim > Forum Kuralları > İstek, Öneri ve Şikayetler
Istek Oneri ve Sikayet Istek Oneri ve Sikayet

İstek, Öneri ve Şikayetler İstek, Öneri ve Şikayetlerinizi Bizlerle Paylaşabilirsiniz.

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20/03/2011, 06:25   #1 (permalink)
eCe
Ziyaretçi
28. Istek Oneri ve Sikayet

Forum hakkindaki istek,oneri,skayetlerinizi paylasabileceginiz bolumdur. Bu yonde paylasim yaparken lutfen forum kurallarini dikkate aliniz ve gereksiz post atmayiniz.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!Stumbleupon!Google!Facebook!
Alt 21/03/2011, 04:05   #2 (permalink)
Moderator
köfte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Cevap: Istek Oneri ve Sikayet

güncel haberler'de spor haberler olarak bi kategori açarsanız güzel olurdu xd
Üyenin İmzası
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...]
köfte isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!Stumbleupon!Google!Facebook!
Alt 21/03/2011, 17:38   #3 (permalink)
Üye
Ay_Lav_Yu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sayın Forum GörevLileri Lütfen ÇOK onLine oLan Mod. aLınız ??? [ ßen oLaßilirim? ]
Ay_Lav_Yu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21/03/2011, 17:43   #4 (permalink)
Moderator
AslancocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AslancocuK - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı
Ay_Lav_Yu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Forum GörevLileri Lütfen ÇOK onLine oLan Mod. aLınız ??? [ ßen oLaßilirim? ]
katılımınız için tşk ederiz degerlendirmeye alınacaksınız
AslancocuK isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21/03/2011, 18:32   #5 (permalink)
Üye
Ay_Lav_Yu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TAMAM TEŞEKKÜRLeR..
Üyenin İmzası
αşк нєяуєя∂є σкυη∂υğυ gιвι уαzıℓıя

αуανуυ
Ay_Lav_Yu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22/03/2011, 04:27   #6 (permalink)
Moderator
köfte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sayın admin embed'i editörde video'ya çeviremiyorum bi yardımcı olursanız.. sevinirim..
Üyenin İmzası
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...]

Konu köfte tarafından (25/03/2011 Saat 05:27 ) değiştirilmiştir.
köfte isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24/03/2011, 01:42   #7 (permalink)
Üye
POZİTİF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
POZİTİF - MSN üzeri Mesaj gönder

Selam Ben POZİTİF SesliChat Kurulduğu günden ihtibaren Ben bu siteye giriyorum
Benim bir ricam olacak inşallah dediğim olur SesliChat Sitemizi Daha üstün ve kaliteli olmasını istiyorum Benim düşüncem SesliChat Panelini daha Kaliteli ve Bazı Chat sitelerine örnek olacak biçimde Olmasını istiyorum bunu Çok kes süyledim ama
pek ilgilenen birini görmedim...inanki bir Chat sayfasında User'in ilk Dikkat ettigi ilk şey Panelin güzeliğidir Paneli biçimini ne kadar kaliteli tutarsak bu bizim için ve SesliChar ailesi için daha avantaj sağlıyacagını inanıyorum Bunu başarmak insanın bir kaç saattı almaz inş bu istegimi dile getirirsiniz teşekür ederim saygılar.
POZİTİF isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05/04/2011, 20:21   #8 (permalink)
Üye

az önce volkan isimli odadan gaglandım sisitem dışına atıldım neden biliyomusunuz ordaki görevli kız arkadaşına hava atmak için attı beni
sonunolurum isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14/04/2011, 00:37   #9 (permalink)
Üye

desti izdivaçtayken biri beni sistem dışına attı camım açıktı sadace. yazı yazmıodum bile.sadace camımda muamma_34 adlı şahsın oldğunu gördüm acaba o mu attı die düşünüorum.yardımcı olursanız sevinirm
carizma_009 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12/04/2012, 23:29   #10 (permalink)
Üye

arkadaşlar burada sesli görüntüşlü nasıl oluyo
elips59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
istek, oneri, sikayet

Seçenekler
Stil