|
||||||
| İstek, Öneri ve Şikayetler İstek, Öneri ve Şikayetlerinizi Bizlerle Paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 (permalink) |
|
Moderator
|
güncel haberler'de spor haberler olarak bi kategori açarsanız güzel olurdu xd
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...]
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Moderator
|
sayın admin embed'i editörde video'ya çeviremiyorum bi yardımcı olursanız.. sevinirim..
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...]
Konu köfte tarafından (25/03/2011 Saat 05:27 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Üye
|
Selam Ben POZİTİF SesliChat Kurulduğu günden ihtibaren Ben bu siteye giriyorum
Benim bir ricam olacak inşallah dediğim olur SesliChat Sitemizi Daha üstün ve kaliteli olmasını istiyorum Benim düşüncem SesliChat Panelini daha Kaliteli ve Bazı Chat sitelerine örnek olacak biçimde Olmasını istiyorum bunu Çok kes süyledim ama pek ilgilenen birini görmedim...inanki bir Chat sayfasında User'in ilk Dikkat ettigi ilk şey Panelin güzeliğidir Paneli biçimini ne kadar kaliteli tutarsak bu bizim için ve SesliChar ailesi için daha avantaj sağlıyacagını inanıyorum Bunu başarmak insanın bir kaç saattı almaz inş bu istegimi dile getirirsiniz teşekür ederim saygılar. |
|
|
|