Go Back   SesliChat.COM > Her Telden > Dünya Turu & Tatil Rehberi
Nerede Tatil Yapılır Nerede Tatil Yapılır

Dünya Turu & Tatil Rehberi Dünya genelinde gezilecek görülecek yerler,tatil rehberleri ,foroğrafları hakkında bilgi edinebileceğiniz bölüm.

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25/06/2011, 13:13   #1 (permalink)
Üye
Raiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Raiden - İCQ üzeri Mesaj gönder Raiden - MSN üzeri Mesaj gönder Raiden - YAHOO üzeri Mesaj gönder Raiden isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Nerede Tatil Yapılır

Genelde aslında bu sorunun çok cevabı var. Güzel Türkiye’mizin her yeri güzel aslında haliyle şimdi nisan ayındayız mayıs haziran derken yaz mevsimide yavaş yavaş geliyor artık. Tabi insanlar kışın o kadar çalışıyorlar tatile gitmek istiyorlar dinlenmek istiyorlar kimisi ise çocugunla eşinle tatile çıkmak ister, kimi memur aileler ise kamp yapmak ister daha üst yani zengin kısımda otel veya yazlıgına gitmek ister. Aslında hemen hemen insanlar yazın tatil yapmak eğlenmek, gezmek isterler.
Nerede tatil yapılır yada nerede tatil yapsam gibi akıllarında insanların çoğu zaman soru işareti düşünce olur. Aslında karar vermek kimi zaman zordur çünki yaz tatilini hiç kimse kötü geçirmek istemez. Tatil yapmak için ideal yerler bana göre ya bodrum, yada antalya veya hiç olmadı kuşadası tarafları en iyi yerler Türkiye’de. Genelde yazın bu yerler cıvıl cıvıl olur ki zaten yazlık yerler burlar. Mesela Antalya’da bir otelde veya yazlıkda güzel bir yaz tatili geçirirsiniz. Yada bodrum sahillerinde diskolarında eğlenebilirsiniz. Kuşadası’nın çarşısında gezebilirsiniz oralarda yazlığınız var ise güzel bir tatil yapabilirsiniz ailenizle.

Yani gidilebilecek yerler bana göre buralar. Gerek ailenizele gerek arkadaş ortamınızla gezip, eğlenip takılabilirsiniz ve güzel bir yaz tatili yapabilirsiniz. Yada sahilde güneşin batımını hani böyle akşam üstü olur güneş yavaştan yavaştan kendini bırakıp gitmek üzereyken olur insanlar dışarlarda olur yazın dışarda değişik bir koku olur güzeldir o koku insanın içi ferahlar ap ayrı bir duygudur o kısacası yazın gözünmü seveyim desek yeridir sanırım. Tabi yaz mevsimine ve tatil yapmaya az kaldı. Ama nerede tatil yapabilirim yada nasıl tatil yapsam diyorsanız Bodrum, Antalya, Kuşadası bu yerlerden vazgeçmeyin yada gitmediyseniz gidin görün yaşayın derim. Otel ücretleri zaten bu yerlerde o kadar pahalıda değil bütçenize uygun otelde bulabilirsiniz. Zorlanmadan ve fazla cebinizi elinize atmadan da güzel bir tatil yapabilirsiniz…

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...]
Üyenin İmzası
Kanadımı kırdılar uçamadım anne
Savaşa soktular koşturdum
Kalbini açamayan herkesin aklına
Eğriyi doğruyu ben soktum
Sonbaharda dökülen yapraktım
İlkbaharda geri geldim ben
Aileme dostuma selamlar olsun
Yağmur sonrası güneşim ben...

Konu Raiden tarafından (25/06/2011 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.
Raiden isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!Stumbleupon!Google!Facebook!
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil