Go Back   SesliChat.COM > Duygusallık ve Aşk > Aşk ve Sevgi
Kız Tavlamak isteyenlere :D Kız Tavlamak isteyenlere :D

Aşk ve Sevgi Aşk ve sevgiye dair herşey bu bölümde. Bizimle en güzel şiirleri, en güzel yazıları, en duygu yüklü olayları paylaşabilirsiniz..

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27/05/2011, 23:01   #1 (permalink)
Üye
31 Kız Tavlamak isteyenlere :D

1.Her şeyden önce
tüm anlatacaklarımızdan önce sizlerde bulunması gereken kriterler;
* vasat derecede tipsiz olmamanız.
* vasat derecede fakir olmamanız.
* vasat derecede ezik olmamanız.
* gerizekâlı olmamanız.

2. Tarz yaratmak ve geliştirmek
Her şeyin bir yol-yordamı vardır. kızlarla iletişime geçmeden önce bir takım yollarla kendinizi fiziksel ve ruhen geliştirmeniz gerekir.
* çok çelimsizseniz biraz body yapın.
* kıyafet seçimi çok önemli. modaya uyup biraz değiştirip kendi modanızı yaratın. demode olmayın sakın! çok uçuk bir tarz da olmasın. sizi siz yapsın yeter.
* ses tonunuzu ayarlayın. kankayla konuşur gibi bir kızla asla konuşmayın! derinden ve romantik konuşun.
* sadece konuşmak yetmez bunu mimiklerle ve el hareketleriyle de süslemek lazım. siz bir şeyi anlatırken tüm bedeniniz buna katılsın fakat çok da oynak olmayın.
* bol bol kitap okuyup sözcük haznenizi genişletin.
* bakışlar çok önemli. siz 1 anlatırken bakışlarınız 5 anlatmalı.

3. Kızları Tanımak
birazdan genel-geçer yani tüm kızlar için geçerli kurallardan da bahsedeceğim fakat yapmamız gereken en önemli şey kızları tanıyabilmektir. çünkü her kız birbirinden farklı. kızları tanıyıp anahtar-kilit uyumu yapmak lazım.
* kızın feysbuk sayfasında neleri beğendini, arkadaşlarını, kızın başkalarıyla sözlü veya yazılı konuşma tarzını iyice öğrenip harmanlayın.
* kızın burcunu öğrenin her insan az da olsa kendi burcunun özelliklerini taşır. * çaktırmadan kıza ince ince sorular sorun tanımak adına. yukarıda yazılanları beynimizde yorumladığımız takdirde kızı en az %50 tanırsınız ki bu da tavlamak için yeter de artar.

4. Kızların gözünde olmanız gerekem kişi
detaylara başka başlık altında gireceğim. burda kısaca değinelim. öncelikle her kızın hayalinde bir beyaz atlı prens vardır. yukarıda bahsettiklerimden yola çıkarak kızı şuan çok iyi tanıyorsunuz.(nelerden hoşlanır, nasıl bir karakterdir...vs.) artık hayalindeki kişi gibi görünmeniz gerekir. rol yeteneğinizin birazcık yüksek olması gerekiyor tabii. gerçeklerden pek bahsetmeyin kıza o nasıl birinden hoşlanıyorsa öyle görünmeye çalışın.

5. Kızların hasta olacağı genel-geçer kurallar
tamam kızları tanımak lazım ama mutlaka ve mutlaka bütün kızlar bir ortak paydada buluşurlar. yukarıda yazdığımın dışında sürekli olarak kızın hoşlancağı tip olmamanız lazım. mesela kızı çok iyi tanıdınızki kız cool tiplerden hoşlanıyor. ''hadi ben de cool olayım'' olayını abartmamak lazım. kızlar çok değişkendir. sürekli aynı şeylerden de hoşlanmazlar. tamam cool olun ama arada sempatik davranın değişin. abartamayın.kısacası kızların ortak paydada buluştuğu belirli kurallar vardır bunların hepsinden olmamız laızm. biraz ondan biraz bundan... gelelim kurallarımıza;
* arkadaşlar tüm kızlar esprili erkeklerden hoşlanır. ara ara yapın fakat güzel yapın tam oturtun. kesinlikle espri yapıcam diye cıvımak yok! bunu çok iyi ayarlamak lâzım.
* tüm kızlar ciddi erkeklerden hoşlanır. espri yapın sonra bir anca ciddileşin. kızın size anlattığı konularda çok ciddi konuşun. ciddiyet insana olgunluk katar. yine ince bir çizgi olan sertlikle karıştırmayın sakın.
* Gizemli olun. ama sadece ilk başlarda gizemli davranın. kız sizi çözmek için uğraşacaktır. ve yavaş yavaş ona kendinizi açın ve ama yalnız ona açın. kız desinki: '' hmmm çok gizemli ama sadece bana anlatıyorr'' bu sizi özel yapar. ve her anlattığınız şahsi ve değişik gizeminizi '' bak bunu ilk defa senine paylaşıyorum'' havaları verin.
* kızı sürekli kollayın fakat çok önce bir ayar var burda dikkat etmeniz gereken. kızı kollarken onu korunmasız görmeyin sakın!.. kıza ''sen çok güçlüsün'' havası verin. ama korumacı olun. kız sizinle kendisini bütünleştirsin. * zeki değilseniz bile zeki gibi davranın. bilmiş olmamak kaydıyla her kız zeki erkeklerden hoşlanır.
* havalı olmak çok önemli. havalı görünün fakat kibir olmasın. doğuştan gelen bir asillik olsun üzerinizde.
* ulaşılmaz gibi görünün fakat abartmayın.
* her kıza karşı ''zamanında piçin tekiydim şimdi ise mükemmel bir erkeğim'' havasını verin. her kız hoşlanır.
* çok duyarlı, hassas ve romantik olun fakat asla duygusal olmayın! şimdi diyceksiniz '' lan ne fark var?'' var arkadaşım... duygusal insan duygularıyla hareket eden insandır. siz her zaman mantığınızla hareket edin. fakat yeri geldiğinde ne kadar hassas ve romantik olduğunuzu gösterin.
* kesinlikle kaba olmayın. çok kibar olun fakat aynı zamanda erkeksi de olun. * sahiplenilmeyi her kız sever. herhangi bir durum karşısında hemen tavrınızı sertçe koyup o kızı sahiplenin!..
* her olay karşısında güçlü ve asla yılmaz, pes etmez durun.
* kıza, normal bir konuşmada dahi olsa kimseden ''ahmet şöyle güzel, mehmet böyle iyi'' diye bahsetmeyin. kız en iyi olarak sizi görmeli. siz en iyi olarak görünmelisiniz.
* kızlara karşı çok sabırlı olun, bütün kızlar tripten hoşlanırlar. trip attıkça ''ee yeter'' demeyin de sabır gösterin. bunalsanız dahi...
* kültürlü olun. entel olmayın. her konu hakkında bilgi dğeil fikir sahibi olun bu daha önemli. ha aynı zamanda bilgi sahibiyseniz de tadından yenmez...
* kıskanç olun. kızlar kendilerinin kıskanılmasını sevmez gibi görünseler de kızların dünyasında kıskalınmak yatar. abartmayın sahiplenmek adıan kıskanın. * cimri olmayın, paradan da fazla bahsetmeyin. zenginseniz bunu zaten kız farkeder. ve kız için para harcamaktan çekinmeyin fakat para harcamak adına değil kıza değer vermek adına harcayın.
* bir lider, bir reis havasında olun. fakat ''asarım keserim'' olmasın asla! her olayları çözen bir danışman gibi görünün. yani bütün arkadaşlarınız sizi saysın, dertleri olduğu zaman size gelsinler. bu havayı oluşturun.
* hem olgun, hem de sempatik olun. bunları iyi harmanladığınız zaman tadınızdan yenmez.
* şaka yapıcam diye kızla asla ve asla dalga geçmeyin. hiç hoşlanmazlar.
* her erkeğin yaptığı en büyük hata: kızların eksik yanlarını, kusurlarını ört-pas etmeye çalışmak. yapmayın sakın. görmezden gelin. farkıdna dahi olmayın. yardım edicem diye her şeyi mahvedersiniz.
* çok faal bir insan olun. nerde ne etkinlik var katılın. kültür-sanat ile ilgilenin. müzik ile ilgilenin. doğa ile ilgilenin..vs
* popüler olmasanızda o havayı yaratın.
* ulaşılmaz görünün. ha diyince gitmeyin kızın ayağına.
* aşırı derecede özgüveniniz olsun fakat havalara girmeden.

6. Kızlarla yapılan muhabbetlerin esasları
İstediğiniz bir kızla konuşurken herkesten farklı olmalısınız ki bunu da kıza hissetirmelisiniz. o da sizinle konuşurken sizin ne kadar farklı olduğunuzu düşünmeli. kriterlere geçelim;
* bir kıza asla ve asla sorunlarınızı anlatmayın. kızın gözünüdeki ulaşılmaz güçlü mükemmel erkek izlenimi düşer. her yönden eksiksiz görünün.
* kızlar sorunlarını anlatırken çok iyi dinleyin ve başta çok ciddi ve farklı şeyler söyleyin. bakış açınız normalden farklı olsun ki kız: '' waay bak ben hiç böyle düşünmemiştim'' diyebilsin. kendi hayatınızda örnekler vererek konuşun. sürekli olarak çözüm üretin fakat dayatmayın, seçimi ona bırakın. ve ardından yumuşayıp kızın da yumuşamasını sağlayın. mesela ona '' canım benim senin üzülmene dayanamam, çok değerlisin, güzelce bir gülümse bakayım..vs'' şeyler diyin ve kız hemen yumuşayıp sizin ne kadar süper biri olduğunuzu düşünecektir.
* bir kıza asla ''trip atma'' tarzında sözler sarfetmeyin. unutulmamalı ki tüm kızlar trip atar ve asla vazgeçmezler. dile dahi getirmeyin.
* kızın size anlattığı her şeyi ezberlemeye çalışın. arada ilişkiler kurun. aradan 3-5 gibi zaman geçer mubabbet arasında söylersiniz ve kız '' oha nerden bilio'' desin.
* muhabettin esası kızların üstüne düşmemektir. her kız ilgiyi sever fakat çok üstüne düşerseniz hem bunalabilir hem de sizin onu sevdiğinden emin olabilir. hissettsin fakat emin olamasın. ya kuş kafeste olsun ama kafes açık olsun. '' seni seviyorum ama istediğim zaman da uçar giderim'' havası verin kıza. böylelikle hem sizi elde etmek için çaba sarfeder hem de gereksiz yere fazla ilginizden bunalmaz.
* mesela muhabbetin esnasında kız şaka yolyula size ''oğlum, kızım,len..vs'' tarzında şeyler söyledi. siz de hemen '' oğlum mu?:s '' diyerek şaşırdığınızı ve sevmediğniiz belirtin kız hemen saygı duruşuna geçecektir.
* kuruntulu davranmayıp tamamiyle rahat bir tip takının.
* bir kıza, başka bir kızdan kıskandırmakla amacında dahi olsa kesinlikle bahsetmeyin. unutmayın ona özelsiniz.
* bir kıza asla oyuna getirmeyin, onu denemeyin. kızlar denenmekten hiç hoşlanmazlar fakat

7. Kızları tavlamada uygulanıcak esaslar
tarzımızı yarattık, kızı tanıdık, genel-geçer kuralları da öğrendik ve üzerime işledik. artık mükemmel gibiyiz ki kız sizden hoşlanmaya başlamıştır bile. fakat bunun devamlı olmasını sağlamak için birtakım strajiler, taktikler lazım;
* 2 adım ileri, 1 adım geri kuralı: muhabbetiniz iyi olduğu ve sizden hoşlandığını düşündüğünüz kıza yaklaşıyorsunuz, o da yaklaşacaktır. ardından biraz daha yaklaşıyorsunuz. çoğu kız 2. yaklaşmada biraz kendisini naza çekip ve bu sefer sizin daha fazla yaklaşmanız için kendisini geri çeker. kanmayın sakın. 2 adım ileri attık, şimdi 1 adım geri atma zamanı. sürekli kıza koşarsanız kız sizden bıkar ve artık elde etmiş olarak görür.
* kızla daimi olarak ilgilenmek ve bıktırmamak lazım. yani sürekli onu aramayın. kapısına gitmeyin. o dayanamayıp size geldiğinde ise çok iyi davranın, çok içten konuşun. kendinizi ağırdan satın fakat sattığınızda da iyi satın.
* kendinizi ona adamış hissi vermeyin. kız sizin için ''tamam ya bu beni seviyo'' diyemesin kolaylıkla. ona duygularınızı belli edin fakat ısrarcı olmadan, ara ara belli edin ki kız sizi elde etmek için uğraşsın.

şimdilik yeter sanıyorum. sağlıcakla...

İmza:ByGoGo
ByGoGo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!Stumbleupon!Google!Facebook!
ByGoGo Teşekkür Edenler
.::ArweN::.®  (28/05/2011)
Alt 28/05/2011, 11:13   #2 (permalink)
iSaBeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Cevap: Kız Tavlamak isteyenlere :D

bu konuyu erkeklerin değil kızların okuması lazım sanırım.. malesef çabuk kanıyorlar: ) en azında akıllı olsunlar : )
Üyenin İmzası
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayiniz...]
iSaBeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!Stumbleupon!Google!Facebook!
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
isteyenlere, kız, tavlamak

Seçenekler
Stil