|
||||||
| Aşk ve Sevgi Aşk ve sevgiye dair herşey bu bölümde. Bizimle en güzel şiirleri, en güzel yazıları, en duygu yüklü olayları paylaşabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üye
|
En büyüğü 10 yaşında olan bir grup akıllı bıdığa "Sence aşk nedir?" diye sorulmuş. İşte cevapları:
- Aşk, sevgilimizle aramızda bi sürü kötü şey meydana gelmeden önce hissettiğimiz şeydir. - Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu. Bence aşk budur. - Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır. - Aşk çok yorgun olduğumuzda bizi gülümseten bişeydir. - Aşk, annemiz babamıza kahve yaptığı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduğunu kontrol etmesidir. - 'Senden nefret ediyorum' dediğimiz birine ilerde aşık oluruz. - Aşk sevgilimizin her şeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir. - Aşk, köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup bütün suratınızı yalamasıdır. - Aşk, Sevgililer Günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri sevgilimize soylemek ama başkalarına söylerken yakalanmamaktır. - Eğer aşık değilseniz "seni seviyorum"demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep "seni seviyorum"diyin, hem aşıksanız hem de "seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp. ![]() kah çıkarım gökyüzüne seyrederim âlemi kah inerim yeryüzüne seyreder âlem beni ...
|
|
|
|